2020-11-03 06:20:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Komoly lelki állóképességre lesz szüksége a mai napon

Napi horoszkóp november 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Új tapasztalattal lesz ma gazdagabb, amely később még hasznára lesz. Vigyázzon, mert veszélyesebb lehet, ha a döntéseket most másra bízza. Szerelmi ügyekben is sikeres a céltudatossága.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az Ikrek jegyén halad keresztül. Igazán mozgalmas lesz a mai napja. Sziporkázó a szellemessége és élénk a társasági élete. Jó hasznát veszi a kapcsolatainak, úgyhogy ne utasítson vissza meghívást.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szenzációs új ötletei vannak. Tartsa meg magának ezeket a nagyszerű elképzeléseket, és igyekezzen maga megvalósítani azokat, ellenkező esetben más kaparja ki magának a gesztenyét… Romantikus meglepetést tartogat a mai nap.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha lelkesen és keményen dolgozik, akkor a kitűzött céljai megvalósulhatnak. Ne törődjön azokkal a barátaival, akik szeretnek költekezni, ön továbbra is legyen visszafogott a költekezésben, mert a következő hetekben elromolhat valami a ház körül.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Gyorsan dönt és intézkedik minden pénzügyi helyzetben. Jó, ha tennivalóit előre ütemezi, így kreatív ötleteit eredményesen véghez viheti. Szerelmi élete igen mozgalmas lehet, nagy érdeklődésre számíthat az ellenkező nem irányából. Kérdés, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a változékony Ikrekben jár. Ma ön sem a stabilitás után sóvárog, inkább változást akar. Ha élete éppen cseppfolyós állapotban van, ezt határozottan élvezi, mert nincsenek kötelezettségek, amelyek lelassítanák.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Közérzetére a nyughatatlan energikusság jellemző, és ez nagyon jó önnek. Karrierrel kapcsolatosan új érdekeltségekre számíthat, amely örömmel tölti el. Szerelmi téren forrongnak az érzései.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mozgalmas lesz a mai napja. Most annak van itt az ideje, hogy nekiálljon a kemény munkának. Figyeljen oda, nehogy hibát kövessen el, mert valaki árgus szemekkel figyeli a munkáját.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkatársai és felettesei nem értékelik az ötleteit, mondhatni kukacoskodnak önnel. Azt szeretnék elérni, hogy elbizonytalanodjon. Bölcs nyugalmát megőrizve, győztesen kerülhet ki a csetepatéból.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Komoly lelki állóképességre lesz szüksége a mai napon. Nagy segítséget jelent, ha van olyan családtagja vagy barátja, akivel őszinte és bizalmas beszélgetéseket folytathat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Akadályozzák az előrejutásban. Folyamatosan beleütközik olyan korlátokba, amelyek bosszantják ugyan, de korántsem végzetesek. Ha jobban alkalmazkodik a közösséghez, előbb-utóbb megszűnnek a gáncsoskodások.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az általános nagylelkűsége most egy időre alábbhagy, és minden fillért eltesz egy bizonyos cél érdekében. Szerelem terén kissé szeszélyes, maga sem tudja, mit akar. Lehet sokkal merészebb, mint szokott, de túl sokat ne kockáztasson.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: